MİLLİ SPORCULARDAN ERDOĞAN'A DESTEK KAMPANYASI...

10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi, Cumhurbaşkanı Adayı.Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak isteyen bir grup şampiyon sporcu Ziraat Bankası Yenimahalle şubesinde buluşarak , yardım kampanyası başlattılar.

Gündem 5.08.2014 20:33:22 0
MİLLİ  SPORCULARDAN ERDOĞAN

10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı  seçimi öncesi, Cumhurbaşkanı Adayı.Recep Tayyip Erdoğan’a  destek olmak isteyen bir grup şampiyon sporcu  Ziraat Bankası Yenimahalle şubesinde buluşarak , yardım kampanyası başlattılar.

Şampiyon Sporcular adına bir açıklama yapan Milli Güreşçi  Ensar Kurt;  Son  12 Yılda Türkiye’yi  yeniden inşa eden, Ülkemize  yüzlerce  Spor  Salonu, Stadyum, Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezi kazandıran Sn. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı yolunda destek olmak için yola çıktık.

 Ülkemizde ,  İzmir Üniversiad Oyunları , Karadeniz Oyunları, Erzurum Üniversiad Kış Oyunları, Mersin Akdeniz Oyunları, Dünya Basketbol, Yüzme, Güreş Şampiyonaları gibi onlarca büyük spor organizasyonu düzenlenmiş, tesisleri ise kısa zamanda tamamlanmıştır. Devlet Sporcusu yasası ile Olimpiyatlar yolunda elimizi güçlendirmiş ve maddi destek sağlamıştır.

 Sporda yatırımların sürmesi ve istikrar adına  10 Ağustos da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, 12 Cumhurbaşkanı Adayımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz’ dedi.

Basın açıklaması sonra  Ulusal ve Uluslararası alanda Ülkemizi başarıyla temsil etmiş yaklaşık 200  “Şampiyon Sporcu” Cumhurbaşkanı Adayı  Sn.Erdoğan’a destek olmak için başlattıkları bağış  kampanyası  için bankaya yatırılan yardım makbuzlarını Ak Parti Yeni Mahalle İlçe Başkanı Mehmet Gündoğdu’ya teslim ettiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04